Κύριο Μενού

Product filters Product filters

Iphone SE

Επισκευή iPhone SE

Το iPhone SE κυκλοφόρησε στην αγορά από την Apple στις 31 Μαρτίου, 2016 και ο σκοπός του λανσαρίσματος του ήταν να λειτουργήσει ως αντικαταστάτης του iPhone 5S για όσους προτιμούσαν μικρότερη οθόνη αλλά και μια οικονομικότερη επιλογή. Το iPhone SE διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, κι ενώ εμφανισιακά είναι σχεδόν παρόμοιο με το iPhone 5S, συνδυάζει τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του iPhone 6S. Τα αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone SE είναι ο ισχυρός 64-bit επεξεργαστής Α9 και η κάμερα των 12 MPixels του iPhone 6S, με δυνατότητα λήψης 4Κ video. Σε σύγκριση με το 5S το iPhone SE προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας αλλά και ταχύτερη λειτουργία σε περιβάλλον ασύρματου δικτύου LTE και Wi-Fi.

Γνωρίζουμε καλά πως το iPhone σας είναι για εσάς ένα πολύτιμο εργαλείο που δύσκολα μπορείτε να αποχωριστείτε από την καθημερινότητα σας και στην περίπτωση που χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Εμείς αυτό μπορούμε να σας το προσφέρουμε γι' αυτό και στα Mediaram Technology & Services σχεδόν όλες οι επισκευές του iPhone SE ολοκληρώνονται μέσα σε 20 λεπτά.

Στην περίπτωση που κάποιο μέρος του iPhone SE έχει σπάσει ή χαλάσει μπορούμε να το αντικαταστήσουμε άμεσα. Με εξειδίκευση στις επισκευές iPhone που έχουν υποστεί βλάβη από νερό ή ακόμα και σε προβλήματα της μητρικής πλακέτας αναλαμβάνουμε την επισκευή τέτοιων δύσκολων περιπτώσεων, ακόμη κι αν σας έχουν πει ότι μια τέτοια επισκευή δεν είναι εφικτή.

Ο χώρος που επισκευάζουμε το iPhone σας είναι είναι ανοιχτός, ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκεται σε κοινή θέα στους πελάτες μας. Έτσι μπορείτε να βλέπετε το iPhone σας την ώρα που το επισκευάζουμε, είτε για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας, είτε γιατί θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η επισκευή του iPhone σας χρειάζεται να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες;