Κύριο Μενού

Product filters Product filters

Iphone 6S

Επισκευή iPhone 6S


Το iPhone 6s κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015 μαζί με το iPhone 6s Plus. Το νέο μοντέλο είναι πιο γρήγορο, με επεξεργαστή Α9 και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, ενώ ενσωματώνει και νέες τεχνολογίες όπως το 3D Touch και τον μηχανισμό Taptic Engine.

Επειδή το iPhone είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο της καθημερινότητας σας, αναγνωρίζουμε πως στην περίπτωση που χαλάσει θέλετε να το έχετε άμεσα πίσω στα χέρια σας. Γι 'αυτό σας προσφέρουμε τις πιο γρήγορες επισκευές σε iPhone 6s, που ολοκληρώνονται μέσα σε περίπου 20 λεπτά!

Στην Mediaram Technology & Services μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέρη του iPhone 6s που έχουν σπάσει ή δεν λειτουργούν σωστά. Διαθέτοντας μεγάλη εξειδίκευση στις επισκευές iPhone αναλαμβάνουμε ακόμη και συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη από νερό ή έχουν εμφανίσει περίπλοκα προβλήματα στην μητρική πλακέτα. Επισκευάζουμε το iPhone 6s σας σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν κάπου αλλού σας έχουν πει πως δεν είναι εφικτό να επισκευαστεί.

Ο χώρος επισκευής του Mediaram Technology & Services είναι ειδικά σχεδιασμένος για να βρίσκεται σε κοινή θέα ώστε να μπορείτε να βλέπετε το iPhone σας την ώρα που περιμένετε να το επισκευάσουμε. Για εμάς καμία επισκευή δεν χρειάζεται να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες έτσι, καθ'όλη τη διάρκεια της επισκευής, μπορείτε να βλέπετε τη συσκευή σας και να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά.