Εγγυήσεις-Service (MR)

Εγγυήσεις-Service

Εγγύηση

Για πληροφορίες σχετικές με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αγοράζετε από το Media Ram ανατρέξτε στις συσκευασίες των προϊόντων.

Η εγγύηση σε ανταλλακτικά προϊόντα (Εξαρτήματα), βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δεν ισχύει εφόσον γίνει η τοποθέτηση από μη εξουσιοδοτημένο επίσημο τεχνικό-Service και εφόσον αφαιρεθούν τα προστατευτικά αυτών, ή έχει οποιαδήποτε σημάδια τοποθέτησης ή χρήσης πέρα του τεστ που οφείλει ο τεχνικός να εφαρμόσει.

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00

Τηλεφωνική Υποστήριξη 2310235222

support@media-ram.gr

(εκτός αργιών).

Οδηγίες Χρήσης και Εγγύησης

Η εγγύηση για όλα τα εξαρτήματα-ανταλλακτικά για κινητά τηλέφωνα tablet καλύπτονται με 3μηνη εγγύηση εφόσον αυτό τοποθετηθεί από εξουσιοδοτημένο συνεργείο-εγκαταστάτη και έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα τεστ πριν την τοποθέτηση ή εφόσον έχει γίνει εγκατάσταση από την εταιρεία μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ανταλλακτικό δεν συνοδεύεται από καμία άλλη εγγύηση παρά μόνο 7 μέρες DOA και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθούν τα προστατευτικά ή δεν έχει γίνει προσπάθεια εγκατάστασης, βάση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.


Εγγύηση Εφόρου Ζωής σε προϊόντα Apple 

  1.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής ισχύει για LCD με κατασκευαστικά ελαττώματα ή νεκρή LCD
  2.  Εφόρου Ζωής καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και όχι την εργασία 
  3.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής δεν ισχύει για ζημιές σε κρούση και πτώση.    
  4.  Η υπηρεσία δεν δέχεται επιστροφές με ζημιές που προκλήθηκαν από τεχνικό ή οποιοδήποτε εγκατέστησε το προϊόν και αφορά μόνο εξειδικευμένους πιστοποιημένους τεχνικούς-εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
  5. Το ανταλλακτικό δεν θα πρέπει να φέρει έντονα σημάδια χρήσης από γραντζουνιές και πτώσεις και θα πρέπει να είναι άρτιο.


Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται από τρίτο εργοστάσιο τα οποία μπορεί να έχουν διαφορά στην ποιότητα χρωμάτων ή φωτισμού ή γενικά κατασκευαστικές διαφορές σε σχέση με το γνήσιο.