Εγγυήσεις-Service (MR)

Εγγυήσεις-Service

Εγγύηση

Για πληροφορίες σχετικές με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αγοράζετε από το Media Ram ανατρέξτε στις συσκευασίες των προϊόντων.

Η εγγύηση σε ανταλλακτικά προϊόντα (Εξαρτήματα), βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δεν ισχύει εφόσον γίνει η τοποθέτηση από μη εξουσιοδοτημένο επίσημο τεχνικό-Service και εφόσον αφαιρεθούν τα προστατευτικά αυτών, ή έχει οποιαδήποτε σημάδια τοποθέτησης ή χρήσης πέρα του τεστ που οφείλει ο τεχνικός να εφαρμόσει.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-18:00

Τηλεφωνική Υποστήριξη 2310235222 ΔΕ-ΠΑ 10:00-17:00

support@media-ram.gr

(εκτός αργιών).

ΕΓΓΥΗΣΗ SUPPORT+ PLUS

Η βασική υπηρεσία Εγγύησης που παρέχεται σε όλα τα ανταλλακτικά είναι 7 Μέρες DOA με τεστ στον αέρα και χωρίς την αφαίρεση των προστατευτικών του ανταλλακτικού.

Οι παροχές του Support+ Plus περιέχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης με χρήση του εξειδικευμένου μας service. (Θα πρέπει ο χρήστης να αποστείλει στην εταιρεία μας την συσκευή)

Οι εγγυήσεις έχουν ως εξής

1) 3 Μήνες (Bronze Εγγύηση)

2) 6 Μήνες (Silver Εγγύηση)

3) 1 Έτος (Gold Εγγύηση)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η εγγύηση είναι τα παρακάτω:

Δεν θα πρέπει το ανταλλακτικό, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης του SUPPORT+ PLUS, να φέρει υγρασία, έντονες γρατζουνιές, χτυπήματα, τσακισμένα ή σκισμένα flex, μη σωστή τοποθέτηση, μη εξουσιοδοτημένη αναβάθμιση συσκευής ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια επηρεάσει αρνητικά την λειτουργεία του ανταλλακτικού.

Η εγγύηση καλύπτει το ανταλλακτικό και την εργασία εφόσον δεν προκύπτουν τα παραπάνω. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν το τελικό αγοραστή.Οδηγίες Χρήσης και Εγγύησης

1)Κάντε τεστ το ανταλλακτικό στον αέρα πριν την τοποθέτηση 

2)Μην αφαιρείτε προστατευτικά εάν δεν σιγουρευτείτε ότι είναι πλήρες λειτουργικό το ανταλλακτικό. 

3)Μην πιέζετε το κάτω μέρος των εξαρτημάτων-Flex με το χέρι σας. 

4)Μην στραβώνετε την καλωδιοταινία και προσέξτε να μην σπάσετε το κούμπωμα του κονέκτορα. 

5)Προσοχή κατά την εφαρμογή του ανταλλακτικού ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την εγκατάσταση. 

Τα ανταλλακτικά μέρη προορίζονται μόνο για εξειδικευμένους πιστοποιημένους τεχνικούς. 

Η εταιρεία μας παρέχει 7 μέρες DOA . Προϋπόθεση εφόσον δεν έχουν αφαιρεθούν τα προστατευτικά ή δεν έχει γίνει προσπάθεια εγκατάστασης, σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας μας.

Δεν θα γίνεται επιστροφή του προϊόντος με φθορά (σπάσιμο, υγρασία, εκδορές κ.α).

Όλα μας τα ανταλλακτικά φέρουν σφραγίδα της εταιρείας μας.

Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται από τρίτο εργοστάσιο τα οποία μπορεί να έχουν διαφορά στην ποιότητα χρωμάτων ή φωτισμού ή γενικά κατασκευαστικές διαφορές σε σχέση με το γνήσιο.


Εγγύηση Εφόρου Ζωής σε προϊόντα Apple 

  1.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής ισχύει για LCD με κατασκευαστικά ελαττώματα ή νεκρή LCD
  2.  Εφόρου Ζωής καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και όχι την εργασία 
  3.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής δεν ισχύει για ζημιές σε κρούση και πτώση.    
  4.  Η υπηρεσία δεν δέχεται επιστροφές με ζημιές που προκλήθηκαν από τεχνικό ή οποιοδήποτε εγκατέστησε το προϊόν και αφορά μόνο εξειδικευμένους πιστοποιημένους τεχνικούς-εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
  5. Το ανταλλακτικό δεν θα πρέπει να φέρει έντονα σημάδια χρήσης από γραντζουνιές και πτώσεις και θα πρέπει να είναι άρτιο.


Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται από τρίτο εργοστάσιο τα οποία μπορεί να έχουν διαφορά στην ποιότητα χρωμάτων ή φωτισμού ή γενικά κατασκευαστικές διαφορές σε σχέση με το γνήσιο.