Εγγυήσεις-Service (MR)

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ, ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Βεβαιωθείτε ότι βάλατε στο καλάθι σας τα σωστά προϊόντα. Για να είστε σίγουροι γι’ αυτό ελέγξτε σειριακούς κωδικούς (S/N) – Model – IMEI των συσκευών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την εφαρμογή GOOGLE LENS από ΕΔΩ για ANDROID Συσκευές και ΕΔΩ για IOS Συσκευές. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον τύπο της συσκευή σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε.

Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται την παραγγελία σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ταυτόχρονα συμφωνείται με τους παρακάτω όρους.

Σε όλα τα ανταλλακτικά μας, πριν αποσταλούν, γίνεται τελευταίος τεχνικός (οπτικός) έλεγχος, φωτογραφίζονται, κωδικοποιούνται με σειριακό αριθμό, σφραγίζονται με μελάνι και κλείνονται αεροστεγώς σε ειδικά σακουλάκια. Διασφαλίζοντας την ποιότητα ακόμη περισσότερο.

Σας γνωστοποιούμε ότι το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο ανταλλακτικό έχει προμηθευτεί, έχει αποθηκεύσει και έχει προμηθεύσει η εταιρεία μας, λόγω του μοναδικού εσωτερικού σειριακού κωδικού κάθε προϊόντος. Ως εκ τούτου, ανταλλακτικά που έρχονται στην εταιρεία μας, από άλλους προμηθευτές, θα επιστρέφονται με χρέωση 7,50€ επτά ευρώ και 50 λεπτά του ευρώ.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Για τα ανταλλακτικά η εγγύηση ισχύει εφόσον έχει γίνει ορθή χρήση του προϊόντος Δηλ να μην έχει γρατζουνιές, σπασίματα, κομμάτια που λείπουν, εσωτερικό σπάσιμο (AMOLED – OLED), υγρασία – ζημιά από υγρά,  σε περίπτωση που διαπιστωθεί το αντίθετο, τότε η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την κάλυψη της εγγύησης και μπορεί να διεκδικήσει το κόστος διαχείρισης μεταφοράς και αποθήκευσης. Η Εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση του ιδίου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Η έκδοση πιστωτικού δελτίου – κουπονιού αφορά μόνο την περίπτωση που δεν υπάρχει στο απόθεμα της αποθήκης μας προϊόν προς κάλυψη σας.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

 • Έμπειρος τεχνικός στην τοποθέτηση των ανταλλακτικών.
 • Χρήση εργαλείων που δεν δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό
 • Να χρησιμοποιεί αντιστατικό πάγκο
 • Να μονώνονται ακάλυπτα σημεία αγωγών με ταινία CAPTON
 • Δεν απασφαλίζουμε κοννέκτορες με μεταλλικά αντικείμενα ή νύχια.
 • Σε όλες τις οθόνες για iPhone τεχνολογίας OLED είναι απαραίτητη η ειδική κόλλα διπλής (Φλάντζα – Adhesive Tape).
 • Δεν έχει αλλοιωθεί – στρεβλωθεί η γεωμετρία του ανταλλακτικού.
 • Δεν χρησιμοποιήθηκε κολλητήρι ή θερμός αέρας για να γίνει μικροεπισκευή στο ανταλλακτικό (εξαιρούνται οι κοννέκτορες φόρτισης και IC)

 

ORIGINAL ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Σε όλα τα Original ανταλλακτικά δεν υπάρχει διαδικασία RMA και παρέχουμε μονο επιστροφή άθικτου επτά (7) ημερολογιακών ημερών. (Δεδομένου ότι, τα Original ανταλλακτικά, δέχονται stress tests σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής έχουν fail rate κάτω του 0,015%). Σε περίπτωση ελαττωματικού απευθύνεστε άμεσα με τον αντιπρόσωπο της εκάστοτε εταιρείας στην Ελλάδα.

Τονίζουμε ότι οι οθόνες Original iPhone είναι ανταλλακτικά που έχουν αφαιρεθεί από κινητά (PULLED) και δεν διαθέτουν ταινίες προστασίας. Διαθέτουν όμως σειριακό αριθμό και είναι κι αυτές ελεγχόμενο υλικό με σειριακό εσωτερικό αριθμό. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ADHESIVE TAPE.

OEM ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (ΣΥΜΒΑΤΑ Ή ΑΠΟ 3ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ)

Κάνουμε προσπάθειες και αναζητούμε όλο και καλύτερους κατασκευαστές ΟΕΜ ανταλλακτικών. Στα ΟΕΜ ανταλλακτικά, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας καλύψει εγγύηση καλής λειτουργίας τριών (3) μηνών.

Εγγυήσεις-Service

Εγγύηση

Για πληροφορίες σχετικές με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αγοράζετε από το Media Ram ανατρέξτε στις συσκευασίες των προϊόντων.

Η εγγύηση σε ανταλλακτικά προϊόντα (Εξαρτήματα), βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, δεν ισχύει εφόσον γίνει η τοποθέτηση από μη εξουσιοδοτημένο επίσημο τεχνικό-Service και εφόσον αφαιρεθούν τα προστατευτικά αυτών, ή έχει οποιαδήποτε σημάδια τοποθέτησης ή χρήσης πέρα του τεστ που οφείλει ο τεχνικός να εφαρμόσει.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-18:00

Τηλεφωνική Υποστήριξη 2317005544 ΔΕ-ΠΑ 10:00-18:00

για πελάτες λιανικής retail@media-ram.gr

για πελάτες χονδρικής b2b@media-ram.gr

(εκτός αργιών).

ΕΓΓΥΗΣΗ SUPPORT+ PLUS

Η βασική υπηρεσία Εγγύησης που παρέχεται σε όλα τα ΟΕΜ ανταλλακτικά είναι 7 Μέρες DOA με τεστ στον αέρα και χωρίς την αφαίρεση των προστατευτικών του ανταλλακτικού.

Οι παροχές του Support+ Plus περιέχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης με χρήση του εξειδικευμένου μας service. (Θα πρέπει ο χρήστης να αποστείλει στην εταιρεία μας την συσκευή)

Οι εγγυήσεις έχουν ως εξής

1) 3 Μήνες (Bronze Εγγύηση)

2) 6 Μήνες (Silver Εγγύηση)

3) 1 Έτος (Gold Εγγύηση)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η εγγύηση είναι τα παρακάτω:

Δεν θα πρέπει το ανταλλακτικό, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης του SUPPORT+ PLUS, να φέρει υγρασία, έντονες γρατζουνιές, χτυπήματα, τσακισμένα ή σκισμένα flex, μη σωστή τοποθέτηση, μη εξουσιοδοτημένη αναβάθμιση συσκευής ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια επηρεάσει αρνητικά την λειτουργεία του ανταλλακτικού.

Η εγγύηση καλύπτει το ανταλλακτικό και την εργασία εφόσον δεν προκύπτουν τα παραπάνω. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν το τελικό αγοραστή.Οδηγίες Χρήσης και Εγγύησης

1)Κάντε τεστ το ανταλλακτικό στον αέρα πριν την τοποθέτηση 

2)Μην αφαιρείτε προστατευτικά εάν δεν σιγουρευτείτε ότι είναι πλήρες λειτουργικό το ανταλλακτικό. 

3)Μην πιέζετε το κάτω μέρος των εξαρτημάτων-Flex με το χέρι σας. 

4)Μην στραβώνετε την καλωδιοταινία και προσέξτε να μην σπάσετε το κούμπωμα του κονέκτορα. 

5)Προσοχή κατά την εφαρμογή του ανταλλακτικού ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την εγκατάσταση. 

Τα ανταλλακτικά μέρη προορίζονται μόνο για εξειδικευμένους πιστοποιημένους τεχνικούς. 

Η εταιρεία μας παρέχει 7 μέρες DOA στα ΟΕΜ ανταλλακτικά. Προϋπόθεση εφόσον δεν έχουν αφαιρεθούν τα προστατευτικά ή δεν έχει γίνει προσπάθεια εγκατάστασης, σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας μας.

Δεν θα γίνεται επιστροφή του προϊόντος με φθορά (σπάσιμο, υγρασία, εκδορές κ.α).

Όλα μας τα ανταλλακτικά φέρουν σφραγίδα της εταιρείας μας.

Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται από τρίτο εργοστάσιο τα οποία μπορεί να έχουν διαφορά στην ποιότητα χρωμάτων ή φωτισμού ή γενικά κατασκευαστικές διαφορές σε σχέση με το γνήσιο.


Εγγύηση Εφόρου Ζωής σε προϊόντα Apple με το ειδικό σημα


 1.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής ισχύει για LCD με κατασκευαστικά ελαττώματα ή νεκρή LCD
 2.  Εφόρου Ζωής καλύπτει μόνο το ανταλλακτικό και όχι την εργασία 
 3.  Η εγγύηση διάρκειας ζωής δεν ισχύει για ζημιές σε κρούση και πτώση.    
 4.  Η υπηρεσία δεν δέχεται επιστροφές με ζημιές που προκλήθηκαν από τεχνικό ή οποιοδήποτε εγκατέστησε το προϊόν και αφορά μόνο εξειδικευμένους πιστοποιημένους τεχνικούς-εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
 5. Το ανταλλακτικό δεν θα πρέπει να φέρει έντονα σημάδια χρήσης από γραντζουνιές και πτώσεις και θα πρέπει να είναι άρτιο.


Τα συμβατά ανταλλακτικά κατασκευάζονται από τρίτο εργοστάσιο τα οποία μπορεί να έχουν διαφορά στην ποιότητα χρωμάτων ή φωτισμού ή γενικά κατασκευαστικές διαφορές σε σχέση με το γνήσιο.