Τρόποι Πληρωμής (MR)

Τρόποι Πληρωμής


Σημείωση

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πληρωθεί με πιστωτική, Paypal ή κατάθεση σε τράπεζα τότε ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαμορφωθεί σε 1-2 εργάσιμες παραπάνω λόγω ταυτοποίησης της πληρωμής από την εκάστοτε τράπεζα και αποφυγή ανεπιθύμητων συναλλαγών.

Τρόποι Πληρωμής

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε, με απόλυτη ασφάλεια, την πληρωμή των αγορών σας με εξής τρόπους:

Για όλες τις παραγγελίες άνω των 500 ευρώ

1)

 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Προεξοφλήστε με αξιοπιστία, χωρίς καμία επιβάρυνση, την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας στην κατάθεση σας
 • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει από την ίδια τράπεζα ειδάλλως επιβαρύνεστε με έξοδα 4 ευρώ  που πρέπει να χρεωθουν στην παραγγελία σας  • Τράπεζα Πειραιώς:
 • Αρ. Λογαριασμού: 5224 029847 316
 • ΙΒΑΝ : GR74 0172 2240 0052 2402 9847 316


 • Τράπεζα Alpha-Emporiki
 • Αρ. Λογαριασμού: 7170-0200-2001-597
 • IBAN: GR07 0140 7170 7170 0200 2001 597

Αποτέλεσμα εικόνας για εθροβανκ λογο

Eurobank Τραπεζα

 • Εάν πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα υπάρχει επιβάρυνση 4 ευρώ
 • Τράπεζα Eurobank
 • Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR7302603950000620200554050


2) Με Πιστωτική κάρτα μέσω vivapayments

 • Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας, στη πιο αξιόπιστη και διαδεδομένη ηλεκτρονική τράπεζα στην Ελλάδα (***vivapayments***), με απόλυτη ασφάλεια και χρήση της πιστωτικής σας κάρτας(Visa,Mastecard,κ.α.).
 • Η Τράπεζα vivapayments υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν παραλάβετε ποτέ το προϊόν σας .
 • Η τοποθεσία όπου και θα κατευθυνθείτε για να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς αριθμούς της πιστωτικής σας κάρτας, είναι 100% ασφαλές τοποθεσία της τράπεζας vivapayments με προστασία SSL.

3) Με Πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (Ηλεκτρονική Τράπεζα)

Μέσω Πιστωτικής Κάρτας Visa-Mastercard.  4) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 100 ευρώ θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για 50% προκαταβολή της παραγγελίας σας και έπειτα εξόφληση με τη παραλαβή του προϊόντος από την εταιρείας μας.Οι προκαταβολές αφορούν μόνο πελάτες οι οποίοι παραλαμβάνουν τη παραγγελία τους από το κατάστημα Θεσσαλονίκης και όχι για απομακρυσμένες συναλλαγές-εξ αποστάσεως.Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή σε οποιοδήποτε προϊόν αξίας από 1 ευρώ εάν το κρίνει αυτή απαραίτητο.

  Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε λογαριασμό Paypal ή πιστωτική κάρτα μπορείτε επίσης να κάνετε τις πληρωμές σας με τους εξής τρόπους:

  Για όλες τις παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ


  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

  Η υπηρεσία χρεώνεται με 2.50 Ευρώ και ισχύει μόνο για αγορές μέχρι 500 Ευρώ.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Για παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα με μετρητά.
  • Επιστροφές Χρημάτων

  Εάν θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία και την έχετε ήδη εξοφλήσει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας ή μέσω πιστωτικής κάρτας παρακαλούμε ενημερώστε μας με ένα απλό τηλέφωνο στο 2310235222 e-mail support@media-ram.gr αφορά παραγγελίες που δεν έχουν διεκπεραιωθεί αποσταλεί. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ανάλογα τη τράπεζα μπορεί να διαρκέσει από 3-20 εργάσιμες ημέρες.Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα που παραγγείλατε ή για ακύρωση παραγγελίας εφόσον δεν έχει αποσταλεί το προϊόν . Εφόσον έχετε παραλάβει το προϊόν και θέλετε επιστροφή του προϊόντος αυτού, θα γίνει ο σχετικός έλεγχος για το άθικτο της συσκευασίας και θα σας γίνει πίστωση του ποσού για μελλοντική αγορά. Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν δε καλύπτει τις προδιαγραφές που αναφέρονται από τον αντιπρόσωπο ή τις ανάγκες σας.

  Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να έχει διεκπεραιωθεί εντώς 3 εργάσιμων ημερών.

  Η πρώτη εργάσιμη μετράει από την ημέρα της παραγγελίας.

  Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

  Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Γενικών Όρων Συναλλαγών.

  Οι όροι δεν είναι καταχρηστικοί και συντάχτηκαν σύμφωνα με το νόμο 2251/94 του καταναλωτικού δικαίου που αφορά της συναλλαγές εξ αποστάσεως όπως και συμπληρωματικοί όροι για συναλλαγές από το κατάστημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

  Αρμόδια για κάθε διαφορά ορίζονται τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Η σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο.